Velkommen til KMvine

Vi vil gerne give dig gode vinoplevelser med vine fra Slovenien. Udvid dine smagssanser med køb af vin fra Slovenien. Har du aldrig smagt Slovenske vine har du stadig en god oplevelse i vente. Slovenien er for mange et lidt ukendt vinland, og dermed også nyt bekendtskab.

Har du lyst til at vide mere og smage vinen med fortællinger om vinbonden og landet, så kontakt os allerede idag.

Vi giver gerne et par smagsprøver! 

Vin for Begyndere

I denne smagskasse får du: (klik på de enkelte produketer for at læse mere)

1 flaske Edi Simcic – Sauvignon 2018

1 flaske Edi Simcic -Rebula 2017 

1 flaske Mansus – Orangevin Rebula 2017

Køb Smagekassen til Vin for Begyndere – klik her

DKK515,00 DKK450,00

Vinforbegyndere

Mest populære vine

Batic – Cabernet Franc Bio

En buket af duft møder en og dens historie fortsætter i munden. Vinen er i perfekt harmoni og balance. En tydelig tilstedeværelse af urtenoter. Tanninerne er ret bløde og efterfulgt af en lang, fyldig finish fra Cabernet Franc druen, klart en elegant Batič-vin.

Edi Simic – Duet

Vores standarder for rødvin starter her. Duet er en vin, der har noget at byde på og du får en god kraftig rødvin. En klassisk Bordeaux blanding af Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc.

ZRP – Zlata Penina Brut

En flot mousserende vin med lys strågul farve, fine og vedvarende bobler, elegant og frisk med en lang eftersmag af sprød frugt, hvor syreindholdet er tilpas og harmonerer med resten af kroppen af vinen.

Batic – Rose

Batic’s Rosé er unik og en stor oplevelse. Det er Batic mest populære vin, og solgt i mere end 24 lande verden over! Batic laver kun biodynamiske vine, som gør vinen endnu mere sofistikeret.

Mail: info@kmvine.dk

Tlf.: 50 695 694