Velkommen til KMvine

Vi vil gerne give dig gode oplevelser med vine fra Slovenien. Blandt meget andet kan du smage Untouched By Light. Har du aldrig smagt Slovenske vine har du stadig en god oplevelse i vente. Slovenien er for mange et lidt ukendt vinland, og dermed også nyt bekendtskab for mange. 

Har du lyst til at vide mere og smage vinen, så kontakt os allerede idag.

Vi giver gerne et par smagsprøver!  

Untouched by light

Mest populære vine

Batic – Cabernet Franc Bio

En buket af duft møder en og dens historie fortsætter i munden. Vinen er i perfekt harmoni og balance. En tydelig tilstedeværelse af urtenoter. Tanninerne er ret bløde og efterfulgt af en lang, fyldig finish fra Cabernet Franc druen, klart en elegant Batič-vin.

Edi Simic – Duet

Vores standarder for rødvin starter her. Duet er en vin, der har noget at byde på og fornøjelsen ved at drikke vin den samme tid. Den indeholder frugtighed samt spiciness.

ZRP – Zlata Penina Brut

En flot mousserende vin med lys strågul farve, fine og vedvarende bobler, elegant og frisk med en lang eftersmag af sprød frugt, hvor syreindholdet er tilpas og harmonerer med resten af kroppen af vinen.

Batic – Rose

Batic’s Rosé er unik og en stor oplevelse. Det er Batic mest populære vin, og solgt i mere end 24 lande verden over! Batic laver kun biodynamiske vine, som gør vinen endnu mere sofistikeret.

Mail: info@kmvine.dk

Tlf.: 50 695 694