Handelsbetingelser

 

Generelt

KMvine ønsker at overholde den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan derfor ikke købe varer med alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%.

Billeder og beskrivelser er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, og desuden kan nogle billeder vise en anden årgang. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og opdateres løbende.

Sådan handler du hos KMVine

For at foretage et køb på www.kmvine.dk skal du igennem fem trin:

  • Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg forsendelses/betalingsmåde
  • Godkend vores forretningsbetingelser
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

    Alle aftaler indgås på dansk.

Betaling

På www.kmvine.dk kan der betales med:Visa Dankort (intet gebyr)

Dankort (intet gebyr)
Visa Dankort (intet gebyr)
Mastercard (Dansk udstedt: 1,25% gebyr, ellers 3,75% gebyr)
Diners (Dansk udstedt: 1,25% gebyr ellers 3,75% gebyr)

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret for at benytte de respektive betalingskort er oplyst i parentesen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

KMvine anvender Stripe som betalingssystem. Brugen af betalings- eller kreditkort på websitet er derfor sikker og certificeret af Nets. Gennemførsel af køb på websitet sker via en SSL-krypteret forbindelse; dvs. at ingen får adgang til dine kortoplysninger.

Fragtpriser

Fragt til Danmark (ikke Grønland og Færøerne) er gratis ved køb for minimum 1000 kr. 

Ved forsendelse direkte til en adresse koster fragt 95 kr.

Al forsendelse foregår med Postdanmark.

Bestilling til udlandet incl Grønland og Færøerne, kan håndteres ved henvendelse direkte pr mail eller telefon.

Levering

Se under fragtpriser ovenfor. Leveringstiden er 1-5 hverdage. Vi leverer overalt i Danmark (dog ikke til Grønland og Færøerne). Vi leverer ikke til udlandet.

Afhentning er gratis

Fortrydelsesret

På www.kmvine.dk tilbyder vi vores kunder 14 dages returret på alle varer regnet fra leveringsdatoen. Du kan selv vælge, om du vil bytte varerne eller have pengene tilbage.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale evt. fragtomkostninger forbundet med returneringen. Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varerne eller ved at aflevere dem personligt hos os på Kløverprisvej 55, 2650 Hvidovre

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Vi tilbagefører pengene til det betalingskort, som du anvendte ved købet. Ekspeditionen fremmes, hvis du vedlægger en kopi af ordre- eller modtagerkvitteringen.

Varerne skal returneres i væsentlig samme stand og mængde. Bemærk! vi modtager ikke varer sendt retur pr. efterkrav. Når varerne er modtaget, fremsender vi en e-mail med beskrivelse af den videre proces.

Reklamationsret

Når du handler på www.kmvine.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dog med forbehold for varens forventede naturlige holdbarhed. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig opbevaring eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til KMvine, Kløverprisvej 55, 2650 Hvidovre. Når varerne er modtaget, fremsender vi en e-mail med beskrivelse af den videre proces.