Vinsmagning med Slovenske Vine

Vinsmagning for private og firmaer

Prøv en super vinsmagning og oplevelse med helt anderledes vine, end hvad du normalt kender. Der er en oplevelse i sig selv at se, dufte og smage Slovenske vine, det garanterer vi. Så dyk ned i unikke og fantastiske vine fra KMvine. Din viden om, hvorfor vinen fra Slovenien er unik, bliver kun endnu større, du udvider dit perspektiv på vin og bliver klogere. Det gør du, fordi vi kommer tæt på vinbonden, landet Slovenien og med KMvine følger der sanseindtryk og smagsoplevelser, som rækker længere og videre end “bare” en klassisk vin.

Vinsmagning for private og firmaer i København er et lille stop fra vinsmagninger i resten af Danmark, og sidder du f.eks. i Aarhus, Odense eller måske Kalundborg og tænker, vi skal prøve noget andet – så kontakt KMvine for en god oplevelse med en vinsmagning.

Vinsmagning KM Vine Vin for begyndere

KMvine Vinsmagning

Vil du gerne opleve og vide mere om vin, og måske følge en ny trend indenfor vinverden, så book en smagning med os. Vi udvider din horisont, og dykker ned i både traditionelle klassiske vine, og kommer sikkert også omkring vin – som du aldrig har smagt før. Her er der tale om den “rene” vin, som er fremstillet på single drue – hvor et eksempel kunne være en ren Merlot, Cabernet Sauvignon eller Cabernet Franc, hvad angår rødvin. Hvidvinen er også ofte produceret som en single drue, hvor man kommer fra klassiske druer, som Chardonnay, Sauvignon til de mere spændende som Malvazija og Rebula druerne. Der er selvfølgelig også mousserende bobler med til en vinsmagningen KMvine. Er I mere til de grumsede vine – ala PET NAT eller naturvine, så er det selvfølgelig også en mulighed – bare giv KMvine besked, så sammensætter vi et godt udvalg.

Vinbønder

Vi har samarbejde med de bedste vinbønder og producenter fra Slovenien. Du kan for eksempel smage vin fra Edi Simcic, Santomas, KLET BRDA, Batic, Rojac og flere andre, men kendetegnende for alle vinbønderne er, at de laver vine med lav svovling, økologiske og biodynamiske vine. Vinbønderne har ret få hektar med vin og vi kommer helt tæt på historien om den enkelte vinbonde. KMvine har besøgt den enkelte vinbonde og fulgt dem over flere år, fordi vi mener, det giver en mere autentisk vinoplevelse og en langt bedre smagsoplevelse for jer, når vinen og fortællingen om den unikke vin kommer fra lige præcist den lille udvalgte vinbonde. Vinen, vi serverer til din vinsmagning, udvælger vi sammen, så du oplever det mest interessante i forhold til lige netop udgangspunktet for jeres vinsmagning. Den vin som vi udvælger, kan være fra både det østlige, det vestlige eller et midt imellem, men kun med vin fra Slovenien.

Vinsmagning KM Vine Vin for begyndere

Vin fra Slovenien

KMvine er også mere end bare vinsmagning. Det er en god oplevelse, hvor du selvfølgelig kan stille spørgsmål, få mere viden om vinen eller bare slappe af med et godt glas vin, og lade smagsindtrykkene sætte sig. Har I behov for andet end vinsmagning og gerne vil kombinere det med maden, så løser vi også dette. Vi er klar og hjælper jer gerne med at arrangere det hele – så skriv eller ring, så aftaler vi sammen, hvordan I kommer tættere på vinen fra KMvine og Slovenien. Som de skriver i Slovenien I FEEL sLOVEnia OG ja du kan ret let blive vildt pjattet med vinen og de Slovenske gyldne dråber

Vinsmagning for firmaer og private

Vi arrangerer vinsmagning til firmaer, vinklubber og private.
Varigheden og udvalget af vine varierer og aftales nærmere med jer. 
Smag f.eks. 8 af vores herlige vine, som vi sammen finder i udvalget af Rødvin, Hvidvine, Orange vine eller de Mousserende.
Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herunder og vi vender hurtig tilbage for en nærmere aftale.