Vinsmagning i København

I samarbejde med Vin for begyndere

Mød vinhandlere og Vin for Begyndere til årets vinsmagning

KMvine vil gerne invitere dig, dine venner, familien, vinklubben eller dem alle med til en vinfestival, hvor vi sammen skaber årets Vinsmagning i København og vinoplevelse.

Vi har inviteret Vin for Begyndere ved René Langdahl og Jonas Landin med. De 2 vinentusiaster optager 2 live-podcasts på selve dagen og som gør oplevelsen unik og spændende.

KMvine arrangerer selvfølgelig dette vinevent med en række af landets dygtigste vinhandlere. Bliv klogere på vinens verden, og dyk ned i vinområder fra de bedste og mest kendte steder, terroirs fra verden, europa og selvfølgelig Danmark.

Vinfestival er på hele 5 timers vinoplevelse, hvor du vil møde minimum 8 vinhandlere og vinimportøre fra hele landet, som med glæde fortæller om vine fra fx Bourgogne, Piemonte, Frankrig, Italien, Spanien, Slovenien og selvfølgelig også herlige vine fra skønne Danmark. For bare at nævne nogle få vinhandlere, som har været med kan blandt andet nævnes, Vinguruen, By Stokkebye vin, Guldbæk vingård, KMvine, og mange flere.

Vin for begyndere
Vin for begyndere

Vin for begyndere

Vin for Begyndere podcasten er populær og derfor har KMvine skabt to årlige vinevents både i 2021 og 2022, hvor vi i samarbejde med en række vinhandlere skaber en vinfestival ud over det særvanlige. 2023 er selvfølgelig ingen undtagelse. Denne udgave af en vinfestival er et event, der rækker ud over den normale vinsmagning. Vi gør dagen til en oplevelse, hvor du som gæst er deltager. Det betyder, at hver gæst vil opleve at være deltagende i selve podcasten, fordi du får muligheden for at se, dufte og smage med sammen med Vin for Begyndere.

Vin for Begyndere er som du måske allerede ved præsenteret ved René Langdahl, som er en af Danmark førende vinskribenter. René tager dig med ind i den mindste detalje om vinregionen, vingården, produktionen, og ikke mindst, hvorfor vinen dufter og smager som den gør. Jonas Landin en af landets helt store podcast ekvilibrister og Jonas gør sig altid umage for at gøre os lyttere endnu klogere på vinens verden. Jonas tager os lyttere og deltager ved Vinfestivalen gennem vinsmagningen med det levende ord og egne oplevelser, og han stiller spørgsmål, som får smilet frem på alles læber. Det er genialt!

En vinsmagning for Vinklubben, firmaet eller til privatfesten

Har du lyst til at vide endnu mere eller bare dykke ned i vinen fra Slovenien, så kontakt os fra KMvine. Vi kommer gerne ud og afholder jeres næste vinsmagning, hvor vi både fortæller om anekdoter fra Slovenien, vinlandet, vinproduktionen og tager dig med i fortællingen om de enkelte vingårde.

En normal vinsmagning er med 6-8 udvalgte vine. Du er som kunde naturligvis med til at vælge og sammensætte en god vinsmagning. Vi kommer med et forslag til, hvordan det kunne se ud, og her er vi normalt hele vejen rundt om både Rødvinen, Hvidvinen, Orangevin og selvfølgelig bobler ved de Mousserende vine. Sammensætningen og selve smagning kan selvfølgelig også sættes op som en god lille gættekonkurrence, hvor I får muligheden for at komme godt ud i afkrogene af Sloveniens vinproduktion. Spørg gerne efter de lidt mere særprægede og anderledes vine – og druerne, som fx kan være Ranina ellre Rebula, bare for at nævne et par stykker. Vi har altid lidt flere vine i kælderen end dem du finder på vores webshop.

Vin for begyndere

Køb billet til Vinfestival

Vinfestival med Vin for Begyndere lørdag de3n 22. april 2023 i Vanløse.

VINSMAGNING i København FOR FIRMAER OG PRIVATE

Skulle du have spørgsmål eller har du andet, som har vakt din interesse for eventuelt en vinsmagning i København eller Vinfestival med Vin for Begyndere, så skriv gerne til os ved at udfylde kontaktformularen

Se galleri fra tidligere arrangementer

Vin for begyndere
Vin for begyndere
Vin for begyndere
Vin for begyndere
Vin for begyndere
Vin for begyndere
Vin for begyndere
Vin for begyndere
Vin for begyndere
Vin for begyndere
Vin for begyndere
Vin for begyndere