Edi Simcic – Kolos 2018 En high-end rødvin

kr.650,00

Kategori: Tags: , , ,

Yderligere information

Produktbeskrivelse

VINBESKRIVELSE:

Edi Simcic – Kolos 2017 En high-end rødvin. Vinen er kun fremstillet i de bedste år, hvor druerne er af bedste kvalitet. Der sker en hånd sortering og selektion af druerne, så kun de bedste af de bedste druer bruges.
Et udvalg af de bedste egefads-tønder udvælges, og gør at resultatet bliver vin med stor fylde, tannin struktur, som både er sød, fyldig, kraftig og viser klart en ekstra kvalitet.

Kolos er  en kendt rødvin fra Edi Simčič, som er en af Sloveniens mest anerkendte vinproducenter. Vinen er lavet på druerne Merlot (80%), Cabernet Sauvignon(10%) og Cabernet Franc (10%), der vokser i området Primorska i Slovenien. Vinens druer giver vinen en dyb rød farve og en kompleks smag, med noter af hindbær, solbær og blommer. Kolos rødvin har en medium til høj tanninstruktur og en lang finish. Den er perfekt til kødretter, specielt med stegt og røget kød, men også med oste og pølser. Kolos rødvin har en alkoholprocent på 14%. Edi Simčič er kendt for at lave højkvalitets vine med en unik smag og karakter, og Kolos rødvin er ingen undtagelse.

Produktion:

Kun i de bedste årgange bliver den produceret. Farven er dyb rubinrød farve. Duften er intens, med mørke rød bær og mærke frugter med ristet og krydrede noter. Mørke bær, tobak, brombær, røg og harpiks er de mest almindelige noter, som fremkommer i vinen.

Velegnet til langstidslagring og modning.
Aldring: Op til 15 år

https://youtu.be/hXIIS28zY7Y

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Edi Simcic – Kolos 2018 En high-end rødvin”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *