SRP – Extra Dry

DKK175,00

VIN BESKRIVELSE:

Farven er meget blid, gylden-gul. Talrige små bobler er et resultat af flere måneders mousserende vinmodning på gæren efter den sekundære gæring. På næsen og i smagen, fornemmes en behagelig og rig frugtagtig aroma.

Sommelier anbefaler:

Serveringstemperatur 6 – 8 grader Anbefales til pasta og lettere salater, rejer og kylling

Vinfremstilling:

Base vinen er en cuvée, der består af sorterne: Chardonnay, Welschriesling, Sipon, Sauvignon, ranina og rizvanec. Vinforarbejdning bliver udført med primær gæring i kontrolleret atmosfære ledsaget af lave temperaturer. Denne mousserende vin er produceret ved hjælp af Charmat metoden med sekundær gæring i høje tryktanke tilføjet fransk gær Bayanus. Efter den sekundære gæring er den mousserende vin modnet på gæren i 6 måneder.

Druer:

50% Chardonnay  30% Welschriesling, 20% Cuvee af Sipon, Sauvignon, ranina og rizvanec

Dyrkning:

Dyrkning er baseret på den såkaldte »Integreret dyrkning«, der anses for at være naturvenlig.

Analyse:

Alkohol 11,35% Vol .; surhedsgrad 6,41 g / l; sukker 18 g / l

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SRP – Extra Dry”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *