Edi Simcic – Duet 2021

(1 kundeanmeldelse)

kr.220,00

Varenummer (SKU): 1 Kategori: Tags: , , ,

Yderligere information

Produktbeskrivelse

Edi Simcic – Duet

Edi Simcic Duet er top kvalitets rødvin fra en Topproducent!

Vinbeskrivelse

Edi Simcic – Duet er vores standarder for rødvin, som begynder med et højt nivaua. Duet er en vin, der har noget at byde på og fornøjelsen ved at drikke vin den samme tid. Den indeholder frugtighed samt spiciness.

Dyb, rubinfarve og stadig ung. Vinen er intens og ungdommelig i duften, men viser alligevel lidt alder.  Modne røde frugter som kirsebær, brombær og blåbær er dominerende og ledsaget af blide undernoter. Selvom vinen er lavet af fuldt ud modne druer, er der en fornemmelse af friskhed og livlighed altid til stede. Duet er tør i ganen og medium til fyldig. Der er masser af tanniner, der stadig er unge og kan virke lidt forskrækkende i dens unge alder, men det giver et godt aldringpotentiale. Syren i vinen er til den højere side, hvilket giver vinen dens nødvendigt vertikalitet. Tør, ret rig på ganen, mangesidet, frugtintensitet og friskhed samles pænt. Med længere god eftersmag og finish.

Vinen er lavet på druerne Merlot (80%), Cabernet Sauvignon(10%) og Cabernet Franc (10%), der vokser i området Primorska i Slovenien. Vinens druer giver vinen en dyb rød farve og en kompleks smag, med noter af hindbær, solbær og blommer. Kolos rødvin har en medium til høj tanninstruktur og en lang finish. Den er perfekt til kødretter, specielt med stegt og røget kød, men også med oste og pølser. Kolos rødvin har en alkoholprocent på 14%. Edi Simčič er kendt for at lave højkvalitets vine med en unik smag og karakter, og Kolos rødvin er ingen undtagelse.

Duet er en vin af høj kvalitet, der kan serveres som vin i glasset på restauranter og vinbarer.

Alkohol

14%

Aldringspotentiale

2021 – 2027

1 review for Edi Simcic - Duet 2021

  1. Jane Roger henrichsen

    Fantastiske vin og super service

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *