Vrbanjka – Suklje 2019

kr.238,00

Kategori: Tags: , ,

Yderligere information

Produktbeskrivelse

Vrbanjka – Suklje 2019

Vrbanjka – Suklje 2019 er flagskibsvinen! 100% Blaufränkisch udvalgt fra midten af ​​vores Plešivica terroir, hvor mergeljorden er den mest stenede og den laveste, hvilket giver dybde, kompleksitet og elegance til vinen. En ægte “Cru” og et sandt udtryk for, hvad der er det bedste terroir i Bela Krajina-regionen kan tilbyde.

VINBESKRIVELSE

Flagskibet fra Suklje er Vrbanjka 2019 der både viser en dybde og stram intensitet. Vinaromaerne er komplekse, der findes noter af krydrede hvid peber, lidt kanel og af frugtagtige aromaer, der minder om blåbær og brombær, samt underliggende antydninger af tørrede urter. Smagen er medium på vej til kraftig, dyb og frisk på samme tid med en meget lang afslutning. Tanninerne er faste, men allerede behagelig. En vin med elegance, kompleksitet, kraft, finesse og friskhed i glasset. Det er en vin, som er bygget til en lang lagring.

VINFREMSTILLINGEN

Single marksvin. Druer til denne vin høstes kun på den stejleste del af vinmarken, hvor væksten reguleres af tør stenet/mergeljord med høj andel af kalksten. Det resulterer i små bær, små klaser og lav udbytter, hvilket igen bringer koncentration og kompleksitet til vinene. Druerne er håndhøstet i 15 kg kasser, af stilket og hele bær gæres i 25 dage. Efter presning kommer de i rustfri ståltank for at sikre, at der ikke er restsukker og for at afslutte malolaktisk gæring kommer vinen i franske 500liters egetræsfade i 12 måneder. Vin filtreres ikke efterfølgende

VINTAGE 2019

Foråret var ekstremt koldt og vådt, hvilket forårsagede sen fænologi. Foråret var efterfulgt af en usædvanlig varm og tør juni, en af ​​de varmeste i historien overvågning af agrometeorologiske data. Ekstremt varmt og tørt vejr under blomstringsperioden påvirkede heterogeniteten blandt bærene, hvilket var overført til høsttidspunktet. Juli og august var gennemsnitligt varme. Begyndelsen af ​​september var præget af lavere temperaturer og nedbør, mens anden halvdel var ekstrem tør, varm og perfekt til en rødvinsårgang. 2019-årgangen var fremragende til hvidvine, og viste enestående aromatisk ladning, elegance og friskhed, mens den smukke slutning af efteråret bragte modenhed, krydret og elegance til røde.

 

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Vrbanjka – Suklje 2019”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *