Skinzy – Orange vin

kr.150,00

Skinzy – Orange vin

Klassificering:  Orange vin

Sorter:  Field Blend – af alle oprindelige sorter i Dramlje-vinmarker: sorterne er blandede, Klasserne er både hvide og røde. Druer er Traminer, Riesling, Javor, Welschriesling, Šipon, Kraljevina, Ranfol, Miška, osv.

Appellation:  Nedre Steiermark (Štajerska)

Tæthed og udbytte:  8.000 vinstokke/ha; 1,5 kg/vinstok

Vintræning: Dobbelt-guyot, gennemsnitlig vinalder er 35 år

Årlig produktion:  2.500 flasker

Klima:  Kontinentalt køligt klima med snedækkede og kolde vintre, og solrigt og mildt forår med solbeskinnende somre.

Terræn:  Terrænet i hele Štajerska-regionen består af stejlt skrånende vinmarker og smalle, vindrige bakkedale. En mangfoldig geologisk jordbundssammensætning, der hovedsageligt består af sand og ler med mergel i de nederste lag. Vinmarkerne ligger på en stejl 30-45˚ skråning med sydlig eksponering, 350 meter over havets overflade.

Landbrug:  Økologisk i praksis; miljøvenlig dyrkning i overensstemmelse med Sloveniens retningslinjer for integreret landbrug.

Vinificering:  Manuel høst af helt rene, sunde druer, afstilkede, alle samgærede og macererede på skallerne i små åbne kar i hele gæringen (ca. 3 uger) og derefter presset til inox og er der i 4 måneder indtil aftapning . Aftappet med meget lidt svovltilsætning og uden filtrering.

Smagsnoter:  Rado laver vine med enorm livlighed og lyshed. Skinzy var beregnet til at være en udblødt markblanding, men forsøger at opretholde et niveau af livlighed og friskhed, som du får det fra Dramlje-terroiret, mens den balancerer de sjove og eksotiske sekundære noter fra skindkontakten. Rados families vinmarker er højere beliggende og i et køligere område, kombineret med det faktum, at deres kælder er en lille underjordisk stenkælder, der opretholder en konstant omgivende lav temperatur, dette mulighed for deres delikate stil gennem blide og langsomme naturlige gæringer, der producerer elegante vine med lavere alkohol.

Vingården:

Posestvo Bela gora (White Hill Estate) er en lille familieejet vingård og vingård, der producerer levende og autentiske vine fra Štajerska druesorter.

Deres lille 1 hektar store vingård er plantet på bakken, Bela gora, nær byen Dramlje i regionen Štajerska i det nordøstlige Slovenien.

ALK. VOL.: 11%

Kategori: Tags: ,

Yderligere information

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Skinzy – Orange vin”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *